UTAMA | PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN

Pusat Pengurusan Penyelidikan sentiasa dikunjungi pelawat dan kerap mengadakan aktiviti atau program yang menyumbang kepada universiti dan juga para pensyarah. Pusat Pengurusan Penyelidkan juga sentiasa menyebarkan maklumat dan program yang berguna kepada pelawat yang berminat.

 

Universiti Putra Malaysia (UPM) amat menitikberatkan keperluan dan keselesaan pelajar semasanya iaitu pelajar yang sedang menjalankan pengajiannya di UPM. UPM juga menyediakan pelbagai kelengkapan teknologi dan juga kemudahan bagi menjamin keselesaan para pelajar. Justeru, pihak RMC sedia member bantuan kepada pelajar dalam bidang penyelidikan.   
 

 

  • Putra@VID

    UPM telah menggunakan kad maya sebagai identiti pengenalan pelajar baharu sesi kemasukan 2018/2019 untuk menggantikan penggunaan kad pelajar sedia ada. Sehubungan itu, pelajar tahun pertama sesi 2018/2019 akan menggunakan Aplikasi Smartphone (bagi pengguna Android dan IOS) dan WEB Desktop pada laman web https:/putravid.upm.edu.my yang dikenali sebagai Putra® Virtual ID (Putra®VID) untuk menguruskan pengenalan diri semasa berinteraksi dengan semua kemudahan kampus seperti capaian aplikasi ICT, penggunaan kemudahan infrastruktur, kehadiran, pengesahan warga universiti dan sebagainya.
  • Dana Penerbitan Jurnal

  • Perkhidmatan Suntingan Manuskrip oleh ENAGO

artikel
MAC 2021: SENARAI PENERBITAN JURNAL BERIMPAK TINGGI
TOP MAC
MAC 2021: SENARAI PENERBITAN JURNAL BERIMPAK TINGGI
FEBRUARI 2021: SENARAI PENERBITAN JURNAL BERIMPAK TINGGI
FEBRUARI 2021: SENARAI PENERBITAN JURNAL BERIMPAK TINGGI
JANUARI 2021: SENARAI PENERBITAN JURNAL BERIMPAK TINGGI
JANUARI 2021: SENARAI PENERBITAN JURNAL BERIMPAK TINGGI
Artikel-artikel lain...
berita
Botol produk ‘sanitasi tangan segera’ untuk barisan depan UPM
Botol produk ‘sanitasi tangan segera’ untuk barisan depan UPM
SERDANG: Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul Universiti Putra Malaysia (UPM) menghasilkan produk sanitasi tangan segera (Instant Hand Sanitiser), dan telah mengedarkan botol berkandungan 50 ml itu bagi kegunaan petugas barisan hadapan d UPM. Ia diedarkan secara percuma termasuk kepada Hospital Pengajar UPM, Pusat Kesihatan Universiti, Bahagian Keselamatan Universiti dan 1,200 pelajar yang masih berada di dalam kampus. Fasa pertama pembuatan produk itu menghasilkan 560 botol 50 ml dan diserahkan kepada Bilik Gerakan COVID19 Universiti (OSHA) untuk diagihkan. Fasa kedua pula menghasilkan lebih 2,000 botol 50 ml produk tersebut yang dijangka siap minggu ini. Pada fasa ini, penghasilan beberapa botol 10L isian semula akan diagihkan kepada petugas barisan depan untuk kemudahan pengisian semula, manakala pada fasa ketiga kumpulan ini akan menyediakan produk sanitasi permukaan (surface sanitiser) bagi kegunaan dan keperluan universiti.
pengumuman
Tiada tawaran sebutharga.


MAKLUMAT LANJUT: http://etender.upm.edu.my

Tiada tawaran jawatan kosong.


MAKLUMAT LANJUT: SPJOnline

aktiviti
ikuti kami
insta.png
fb.png
BVMRE6f:04:58