PENERBITAN JURNAL BERIMPAK TINGGI UPM 2021 | PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN
» PENERBITAN JURNAL BERIMPAK TINGGI » PENERBITAN JURNAL BERIMPAK TINGGI UPM 2021

PENERBITAN JURNAL BERIMPAK TINGGI UPM 2021

Tahniah diucapkan kepada para penyelidik dari Universiti Putra Malaysia yang telah menerbitkan artikel dalam jurnal berimpak tinggi.

Inisiatif untuk menerbitkan poster bagi penyelidik yang telah menerbitkan artikel dalam jurnal berimpak tinggi ini telah bermula pada April 2019 atas arahan TNCPI sebagai salah satu usaha untuk meraikan penyelidik yang terlibat.

Bagi tahun 2021, hanya penyelidik yang menerbitkan artikel dalam jurnal Top 1% dan Top 10% akn dimuatkan di dalam poster.

(Penafian: Data ini diekstrak dari Scopus dan artikel dipilih berdasarkan bulan penerbitan di Scopus. Quartile jurnal adalah mengikut glosari MyRA.)

Kemaskini:: 14/10/2021 [engkuliyana]

SXDdQAC~