Tahniah Kepada YBhg. Prof. Ts. Dr. Goh Yong Meng Di Atas Pelantikan Sebagai Dekan, Fakulti Perubatan Veterinar Berkuatkuasa 1 Februari 2024. | PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN
» BERITA » Tahniah kepada YBhg. Prof. Ts. Dr. Goh Yong Meng di atas pelantikan sebagai Dekan, Fakulti Perubatan Veterinar berkuatkuasa 1 Februari 2024.

Pusat Pengurusan Penyelidikan mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada YBhg. Prof. Ts. Dr. Goh Yong Meng di atas pelantikan sebagai Dekan, Fakulti Perubatan Veterinar berkuatkuasa 1 Februari 2024.

Ucapan terima kasih juga dari kami di atas segala sumbangan, jasa bakti dan kerjasama yang diberikan oleh Y.Bhg. Prof. Ts. Dr. Goh Yong Meng sepanjang perkhidmatan sebagai Timbalan Pengarah Bahagian Geran Penyelidikan, Pusat Pengurusan Penyelidikan.

Semoga Y.Bhg. Prof. akan terus cemerlang dan memberikan khidmat bakti yang terbaik bagi meningkatkan lagi perkhidmatan berprestasi tinggi di Universiti Putra Malaysia.

Tarikh Input: 07/03/2024 | Kemaskini: 07/03/2024 | fikri.munir

SXEcDAW~