Program GIST Virtual Accelerator | PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN
» ARTIKEL » Program GIST Virtual Accelerator

Program GIST Virtual Accelerator

Inovasi Global dalam Sains dan Teknologi Inisiatif (GIST) melancarkan program atas talian terbaru untuk membantu ahli pakar sains dan teknologi untuk mengkomersialkan inovasi mereka. Sekiranya anda berusaha membawa ciptaan anda keluar dari makmal dan dipasarkan, GIST Virtual Accelerator adalah program yang dapat membantu anda untuk mencapai matlamat tersebut.

GIST Virtual Accelerator tersedia tanpa sebarang kos dan dicipta untuk membina kemahiran keusahawanan anda dan mempersiapkan anda untuk mengambil bahagian dalam latihan secara atas talian dengan cekap.

Program ini akan merangkumi topik-topik penting untuk membantu anda melancarkan produk anda, termasuk:

• Pengenalan membina kanvas model perniagaan anda
  • Mengenalpasti pasaran anda
  • Membangunkan cadangan nilai
  • Mendapatkan pandangan berharga melalui soal selidik dari pelanggan
  • Menentukan saluran pengedaran anda
  • Membina hubungan dengan pelanggan

Program ini dirancang dalam enam modul. Anda dapat mengikuti berdasarkan diri anda sendiri, mengakses pembelajaran ketika waktunya sesuai untuk anda. Setiap modul merangkumi bidang topik, memberikan anda alat seperti video instruksi, latihan berasaskan konsep, dan kuis untuk menunjukkan kemajuan anda.

Sebaik sahaja anda menyelesaikan program ini, anda akan menguasai asas-asas untuk membina permulaan anda untuk berjaya!

Pautan untuk permohonan dan maklumat lebih yang lanjut pada https://app.getresponse.com

Tarikh Input: 17/07/2020 | Kemaskini: 17/07/2020 | engkuliyana

SXEUGAR~