Jemputan: Kursus Latihan Dalam Talian APT | PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN
» ARTIKEL » Jemputan: Kursus Latihan Dalam Talian APT

Jemputan: Kursus Latihan Dalam Talian APT

 

 

(Permohonan) Kursus latihan Pembangunan Kemahiran Perancangan Rangkaian Fundamental untuk E- Aplikasi di Komuniti Wilayah untuk Merapatkan Jurang Digital (Kursus latihan dalam talian)

Berita Baik!

Asia-Pasifik Telecommunity (APT), kami dengan berbesar hati menjemput hanya satu peserta dari UPM untuk mengikuti kursus Latihan Pembangunan Kemahiran Perancangan Rangkaian Fundamental untuk Aplikasi E di Komuniti Wilayah untuk Merapatkan Jurang Digital (Kursus Latihan Dalam Talian). Kursus latihan akan dilaksanakan dan dihoskan oleh ITU Association of Japan (ITU-AJ), yang dijadualkan diadakan dari 30 November hingga 11 Disember 2020.

Kami sangat menghargai kerjasama anda dengan menghantar Borang Penamaan yang telah dilengkapkan dari calon yang sesuai dan berkelayakan di https://forms.gle/J5q6bVYgfgNqGJ6u8 sebelum tarikh tutup pencalonan (26 Oktober 2020) untuk pertimbangan dan pemilihan.

Untuk matlumat lebih lanjut

Sila rujuk fail yang dilampirkan  (Maklumat Prosedur Kursus Latihan APT, Maklumat Umum mengenai Kursus Latihan APT, Jadual Tentatif, Laporan Negara dan Borang Pencalonan APT) untuk keterangan klik pautan ini https://rmc.upm.edu.my/faildokumen.

Sila hubungi Sekretariat APT di apthrd@apt.int untuk sebarang pertanyaan atau memerlukan maklumat lebih lanjut.

Tarikh Input: 30/09/2020 | Kemaskini: 30/09/2020 | engkuliyana

PERKONGSIAN MEDIA

PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03-9769 1610
03-9769 1610
SXEWBAJ~