HARI PENYELIDIKAN EROPAH MALAYSIA 2020 | PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN
» ARTIKEL » HARI PENYELIDIKAN EROPAH MALAYSIA 2020

HARI PENYELIDIKAN EROPAH MALAYSIA 2020

Assalamu'alaikum dan Salam Sejahtera,

Berita baik kepada semua penyelidik UPM

CAREER EURAXESS ASEAN dengan bangga mempersembahkan kepada anda Hari Penyelidikan Eropah 2020 kepada anda - satu siri webinar yang memberi peluang lebih lanjut untuk kolaborasi penyelidikan dengan rakan Eropah atau tugas penyelidikan di Eropah yang terbuka untuk para penyelidik di Malaysia dan rantau ASEAN yang lebih luas. EURAXESS ASEAN berterima kasih atas sokongan Negara-negara Anggota Kesatuan Eropah, Delegasi Kesatuan Eropah ke Malaysia dan Jaringan Saintis Muda Malaysia!

Siapa yang diutumakan?

Acara ini terbuka untuk para penyelidik dari pelbagai negara. Ia ditujukan kepada calon PhD, penyelidik pasca doktoral, dan penyelidik dari pelbagai bidang.

Berapa harga webinar ini?

Ianya percuma!

Bagaimana saya menyertai?

Setiap sesi akan berlangsung dalam bentuk webinar. Sila ambil maklum bahawa tarikh dan waktu mengikut jadual untuk setiap sesi. Semua masa yang dinyatakan adalah waktu tempatan Malaysia (GMT + 8 jam). Anda akan menemui pautan pendaftaran untuk setiap webinar dalam agenda di bawah. Harap maklum bahawa anda mesti mendaftar untuk setiap webinar yang ingin anda hadiri secara berasingan! Selepas pendaftaran, anda akan menerima e-mel pengesahan yang memperincikan langkah-langkah yang perlu diikuti. Semasa menyertai webinar, ikuti arahan untuk memuat turun / memasang perisian yang diperlukan, jika sudah tidak tersedia di komputer anda. Sebagai peserta, anda boleh mengemukakan sebarang pertanyaan melalui chat-window.

Persoalan?

Sila hubungi susanne.rentzow-vasu@euraxess.net

Pautan untuk permohonan dan maklumat lebih yang lanjut pada

https://cdn3.euraxess.org/sites/default/files/european_research_day_malaysia_2020_event_brochure.pdf

Tarikh Input: 14/09/2020 | Kemaskini: 14/09/2020 | engkuliyana

PERKONGSIAN MEDIA

PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03-9769 1610
03-9769 1610
SXFTNAy~