BENGKEL BAGI KEMUNGKAMAN DAN KARAKTERISTIK KIMIA BAHAN BIOFIBER DAN BIOKOMPOSIT | PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN
» BENGKEL BAGI KEMUNGKAMAN DAN KARAKTERISTIK KIMIA BAHAN BIOFIBER DAN BIOKOMPOSIT

BENGKEL BAGI KEMUNGKAMAN DAN KARAKTERISTIK KIMIA BAHAN BIOFIBER DAN BIOKOMPOSIT

Salam sejahtera!

Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa Institut Perhutanan Tropika dan Hasil Hutan (INTROP) akan menganjurkan bengkel bertajuk "Kemampuan Mudah Terbakar dan Bahan Kimia Biofiber dan Bahan Biokomposit" dari 20 hingga 21 November 2019 di Bilik Seminar dan Makmal Ujian Produk, INTROP , Universiti Putra Malaysia.

Bengkel ini merangkumi aspek penting untuk pencirian bahan biofiber dan biocomposite termasuk klasifikasi dan masa depan. Peserta akan diberi pengalaman tangan pada Penguji Kemudahbakaran (UL-94), Mengehadkan Indeks Oksigen (LOI) dan Inframerah Transformasi Fourier (FTIR). Untuk maklumat lanjut, kami melampirkan brosur ini untuk rujukan anda.

Sekiranya anda berminat untuk menyertai bengkel ini, sila lengkapkan borang pendaftaran di laman web RMC dan e-melkannya kembali kepada kami (wobic.workshop@gmail.com) untuk menempah kerusi anda (kerusi terhad kepada 20 peserta sahaja). Kami berharap dapat melihat anda di sana.

Yuran Pendaftaran: RM800.00

Dokumen no. 161

Sebarang pertanyaan, jangan teragak-agak untuk menghubungi Sekretariat.

Dr. Ahmad Adlie Shamsuri
E-mel: wobic.workshop@gmail.com