SIRI KULIAH & KOLABORASI CEMERLANG (DLC) 7.0: LIVING LONGER, BUT ARE WE LIVING BETTER? | PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN
» SIRI KULIAH & KOLABORASI CEMERLANG (DLC) 7.0: LIVING LONGER, BUT ARE WE LIVING BETTER?

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (MyAgeing) in collaboration with Pusat Pengurusan Penyelidikan, Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC), & Suruhanjaya Malaysia-Amerika dalam Pertukaran Pendidikan (MACEE) ingin menjemput hadirin sekalian untuk menghadiri sesi syarahan oleh Pakar Fulbright dari George Washington University, Amerika Syarikat.

Tarikh: 17 Julai 2019, Selasa

Tempat: Bangunan Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi) (White House), Universiti Putra Malaysia

Penceramah: Prof. Dr. Connie Evashwick

Tajuk: 'Living Longer, But Are We Living Better?'

Satu forum khas juga akan diadakan pada hari tersebut dengan kehadiran panel pakar dari pelbagai latar belakang.

Forum: Living Better - Efforts To Help Older People In Malaysia To Age In Place

Moderator: Prof. Madya Ir. Dr. Siti Anom Ahmad, Timbalan Pengarah, MyAgeing, UPM

Panel: Prof. Dr. Connie Evashwick, Nara Medical University, UPM, DocMove

Berikut merupakan aturcara program:

MASA

PROGRAM

12.00 tengah hari

Makan tengah hari & pendaftaran peserta

2.00 petang

Lagu rasmi UPM - Putra Gemilang

Bacaan doa

2.15 petang

Ucapan alu-aluan

2.30 – 3.15 petang

Tajuk: Living Longer, But Are We Living Better?

Penceramah: Prof. Dr. Connie Evashwick, Pakar Fulbright, George Washington University, Amerika Syarikat

3.15 – petang

Majlis menandatangani MoU dengan Universiti Perubatan Nara

3.45 – 4.45 petang

Forum:   Living Better - Efforts To Help Older People In Malaysia To Age In Place

4.45 petang

Sesi Fotografi

5.00 petang

Minum petang / Tamat

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR!!!

Kemaskini:: 02/07/2019 [nsyahirah]

SXDdBAk~